Maene Ypma horizontaal website Menu

Yamaha U3 piano

De Yamaha U3 piano wordt veel gezocht als gebruikte piano. Ypma Piano's - Steinway Center Nederland biedt deze piano's in perfecte staat als occasions aan.

Yamaha U3 pianoTweedehands Yamaha U3
Wij hebben bijna altijd een gebruikte Yamaha U3 op voorraad. Met een tweedehands U3 bespaart u direct op de aanschaf, maar profiteert u wel van de goede kwaliteiten van Yamaha. Deze instrumenten zijn door ons op meer dan 60 punten gecontroleerd en worden voorzien van een GRATIS ServicePakket.

Specificaties
Breedte: 155 cm, hoogte: 131 cm, diepte: 65 cm, gewicht: 235 kg


Yamaha logo

Bekijk collectie Yamaha piano's

Zoekt u een bepaald model?

Easy4Rent - uitproberen zonder risico!
Het unieke huursysteem Easy4Rent biedt u de mogelijkheid om uw favoriete Yamaha piano zorgeloos uit te proberen. De huurprijs bedraagt 1/60 deel van de adviesprijs per maand en de huurovereenkomst geldt voor minimaal 12 en maximaal 60 maanden. Deze huurovereenkomst is per maand opzegbaar of om te zetten in een koopcontract. Bij aankoop wordt de volledige betaalde huur in mindering op de koopsom gebracht. Daarna bent u eigenaar van uw instrument. Vraag naar de voorwaarden.

Meer over piano huren

Ypma Service Pakket

Iedere nieuwe of gebruikte piano of vleugel wordt geleverd met het gratis Ypma Service Pakket t.w.v. € 525,00 (piano) en € 680,00 (vleugel). Dit pakket garandeert een optimale conditie en perfecte aflevering van uw instrument.

Service valt te toetsen Ypma Servicepakket-01

Het Ypma Service Pakket bestaat uit:

  • GRATIS afleveringsklaar maken (stemmen en afregelen)
  • GRATIS aflevering door heel Nederland*
  • GRATIS stemming en controle na 8 weken
  • GRATIS onderhoudspakket (polish, hygrometer, soccles)
  •  3 - 5 jaar schriftelijke garantie*
  • Inruilwaardegarantie*

* Informeer naar de voorwaarden.

 

 


Maene Ypma wit