Boston GP-193 PE

Ypmaprijs

€ 34.380,00

Nieuw product

Al bij de eerste aanslag zult u vaststellen hoe direct het speelmechaniek van een Boston reageert. U ervaart een nieuwe dimensie in uw spel – een directe verbinding tussen uw vingers en de noten die in de lucht zweven.

Steinway & Sons heeft zijn patenten en expertise aangewend om Boston te creëren: een nieuwe standaard in de middenklasse die de topklasse benadert met een rijkere klankkleur en een groter dynamisch bereik dan andere instrumenten in zijn prijsklasse. Het ‘wide-tail’ design geeft de vleugels een grotere zangbodem dan vleugels van vergelijkbare grootte.

High-tech productietechnieken en traditioneel vakmanschap gaan hand in hand om instrumenten te bouwen die gevorderde pianisten een concertwaardige klank bieden en de minder gevorderde pianisten inspireren tot nieuwe prestaties.

Alle Boston instrumenten passeren op weg naar de dealers het Boston Distribution Centre in Hamburg, waar een team Steinway technici ervoor zorgt dat uitsluitend piano’s en vleugels in onberispelijke technische en uiterlijke conditie hun weg naar de pianist vinden.

De Boston GP-156 PE is er al vanaf € 24.390,00. Andere vleugelmodellen in de Boston serie zijn de de GP-178 PE en de GP-215 PE.

Productinformatie

MerkBoston
ModelGP-193 PE
UitvoeringZwart Hoogglans
BouwjaarNieuw
Hoogte102 cm
Breedte154 cm
Diepte193 cm
Gewicht374 kg

Recommended Price: € 38.200,00
You save: € 3.820,00 (10.00 %)


Maene Ypma wit