Essex EGP-173 C

YpmaprijsHuurprijs

€ 17.325,00

€ 320,83 p/m

Nieuw product

Essex vleugels maken indruk voor een prijs die een beslissing makkelijk maakt. Exclusieve Steinway & Sons kenmerken en het ‘wide-tail’ design creëren een klank en dynamiek die voorheen niet mogelijk waren in deze prijsklasse.

Steinway & Sons heeft een prestigieuze reputatie en Steinways schitteren op de grote concertpodia, maar zij willen meer bereiken. Steinway vindt dat ieder gezin moet kunnen beschikken over een goede piano en heeft daarom de Essex serie ontworpen. Kosten noch moeite zijn gespaard om deze piano’s en vleugels te ontwikkelen die de expertise van Steinway & Sons vertalen naar het beste instrument voor alledaags gebruik.

Alle essentiële onderdelen – het volledig houten speelmechaniek, de tapse zangbodem van massief sparrenhout, de kammen, stemblok, snaren, etcetera, zijn speciaal door Steinway ontworpen voor optimale muzikale eigenschappen.

Alle Boston en Essex instrumenten maken op weg naar de dealers een belangrijke tussenstop in Hamburg, waar een team Steinway technici ervoor zorgt dat uitsluitend piano’s en vleugels in onberispelijke technische en uiterlijke conditie hun weg naar de pianist vinden.

De Essex EGP-155 vleugel is er al vanaf € 14.350,00.

Productinformatie

MerkEssex
ModelEGP-173 C
UitvoeringZwart Hoogglans
BouwjaarNieuw
Hoogte100 cm
Breedte151 cm
Diepte173 cm
Gewicht309 kg

Recommended Price: € 19.250,00
You save: € 1.925,00 (10.00 %)


Maene Ypma wit