Steinway Sunburst Collection

Prijs op aanvraag

Nieuw product

Steinway & Sons introduceert in februari 2018 een gewaagd en nieuw eigentijds design: de Steinway & Sons Sunburst Limited Edition. De opvallend moderne look is gebaseerd op de “Sunburst” afwerking die de gitaren heeft gesierd van de grootste namen in de rock-geschiedenis, zoals Jimi Hendrix, Bob Dylan en Eric Clapton. 

De Steinway Sunburst is een hommage aan de vele rock-legenden die generaties rock fans hebben geïnspireerd – net als de Steinway & Sons instrumenten. De Sunburst is voor muziekliefhebbers die niet alleen een perfecte klank, maar ook een legendarisch design weten te waarderen. 

In het Sunburst design wordt de donkere buitenrand naar binnen toe geleidelijk lichter van zwart naar donkerrood en in het midden schittert een heldere, bijna gouden kleur waar de houtnerf doorheen schijnt. Deze intense kleurstelling is aangebracht op de binnenzijde van het bovenblad en de klavierklep. Als deze opengaan onthullen ze de rockster die in de vleugel schuilt! Het straalt energie uit en de vleugel is een krachtige verschijning op het podium. 

Er komen wereldwijd 69 exemplaren beschikbaar van deze Limited Edition om het jaar 1969 te vieren waarin Woodstock plaatsvond, de Beatles hun legendarische album Abbey Road uitbrachten en Led Zeppelin debuteerde. De Sunburst komt als een model B-211 en is ook leverbaar met het Spirio zelfspeelsysteem, ‘s werelds meest verfijnde hoge resolutie zelfspeelsysteem dat muziek reproduceert die niet te onderscheiden is van een live uitvoering. 

Heeft u interesse, neemt u dan contact op met Ypma Piano’s – Steinway Center Nederland, zodat wij zo snel mogelijk voor u kunnen informeren of er nog een exemplaar beschikbaar is.

Productinformatie

MerkSteinway & Sons
ModelB-211
UitvoeringZwart Hoogglans met Sunburst motief


Maene Ypma wit