Boston Rainbow Collection

Ypmaprijs

€ 24.811,00

Nieuw product

"Boston - designed by Steinway & Sons" bestaat 25 jaar! Sinds 1992 is Boston het beste alternatief voor ambitieuze pianisten en muziekinstellingen waar een Steinway & Sons instrument nog niet binnen het bereik ligt. Boston viert dit jubileum door u een uniek speciaal model aan te bieden: de "Rainbow Collection".

Uit meer dan 170 RAL-kleuren kunt u zelf de kleur kiezen van de binnenzijde van de vleugelklep. Wat is uw favoriete kleur? Welke kleur complementeert uw interieur het beste? U heeft de unieke mogelijkheid om uw vleugel aan te passen aan uw persoonlijke wens. En het is een subtiele aanpassing: alleen de binnenzijde van de klep onthult uw speciale kleur.

Op muzikaal vlak heeft deze vleugel alles wat u van een Boston mag verwachten: een direct reagerend speelmechaniek en een concertwaardige klank.

Ypma Piano's-Steinway Center Nederland heeft een exemplaar van het model GP-156 voor u in de showroom opgesteld. Wilt u weten welke kleur in deze vleugel schuilgaat? U van harte welkom om te komen kijken en spelen! De Rainbow kleurencollectie is overigens ook beschikbaar op alle andere vleugelmodellen van Boston.

Vanwege het 150-jarig jubileum van Ypma Piano's - Steinway Center Nederland nu 15% korting op alle nieuwe piano's en vleugels van Essex en Boston!

Productinformatie

MerkBoston
ModelGP-156 PE Rainbow Collection
UitvoeringZwart hoogglans, binnenkant klep keuze uit 170 RAL-kleuren
BouwjaarNieuw
Hoogte102 cm
Breedte151 cm
Diepte156 cm
Gewicht311 kg

Recommended Price: € 29.190,00
You save: € 4.379,00 (15.00 %)


Maene Ypma wit