Boston 25th Anniversary Limited Edition

Ypmaprijs

€ 33.991,00

Nieuw product

"Boston - designed by Steinway & Sons" bestaat 25 jaar! Sinds 1992 is Boston het beste alternatief voor ambitieuze pianisten en muziekinstellingen waar een Steinway & Sons instrument nog niet binnen het bereik ligt. Boston viert dit jubileum door u een exclusief speciaal model aan te bieden in een gelimiteerde oplage van wereldwijd slechts 125 exemplaren.

Deze Limited Edition is gebaseerd op het model GP-178 en onderscheidt zich door prachtig glanzend verchroomde pedalen, wielen, scharnieren en agraffen en een zilverkleurig afgewerkt metalen pantserraam. De binnenzijde van de rim is bekleed met Kewazinga Bubinga fineer, een houtsoort met een prachtige nerfstructuur, en al het vilt is zwart voor eenheid in stijl en een chique uitstraling. De vleugel is voorzien een genummerd embleem dat de exclusiviteit benadrukt.

Op muzikaal vlak heeft deze vleugel alles wat u van een Boston mag verwachten: een direct reagerend speelmechaniek en een concertwaardige klank.

Ypma Piano's-Steinway Center Nederland heeft een exemplaar van de 25th Anniversary Limited Edition voor u in de showroom opgesteld. Zoekt u een vleugel met uitstekende muzikale kwaliteiten maar ook een bijzonder, elegant en modern uiterlijk, dan bent u van harte welkom.

Vanwege het 150-jarig jubileum van Ypma Piano's - Steinway Center Nederland nu 15% korting op alle nieuwe piano's en vleugels van Essex en Boston!

Productinformatie

MerkBoston
ModelGP-178 PE 25th Anniversary Limited Edition
UitvoeringZwart hoogglans met chroom en zilverkleurige afwerking
BouwjaarNieuw
Hoogte102 cm
Breedte151 cm
Diepte178 cm
Gewicht333 kg

Recommended Price: € 39.990,00
You save: € 5.999,00 (15.00 %)


Maene Ypma wit