Essex EUP-123 FL

YpmaprijsHuurprijs

€ 7.815,00

€ 159,17 p/m

Nieuw product

Een piano moet degelijk van constructie zijn, aangenaam klinken en bovenal de pianist inspireren. Laat Steinway & Sons u helpen een piano te vinden die aan al deze wensen beantwoordt in een zeer betaalbare prijsklasse: de Essex.

Steinway & Sons heeft een prestigieuze reputatie en Steinways schitteren op de grote concertpodia, maar zij willen meer bereiken. Steinway vindt dat ieder gezin moet kunnen beschikken over een goede piano en heeft daarom de Essex serie ontworpen. Kosten noch moeite zijn gespaard om deze piano’s en vleugels te ontwikkelen die de expertise van Steinway & Sons vertalen naar het beste instrument voor alledaags gebruik.

Alle essentiële onderdelen – het volledig houten speelmechaniek, de tapse zangbodem van massief sparrenhout, de kammen, stemblok, snaren, etcetera, zijn speciaal door Steinway ontworpen voor optimale muzikale eigenschappen.

Deze speciale uitvoering in noten gesatineerd, uitgevoerd met gestileerde poten en diverse andere fraaie afwerkingsdetails, is ontworpen door ontwerper William Faber met de achterliggende gedachte dat bijzondere pianomodellen helemaal niet veel hoeven te kosten. Deze elegante piano blaast uw huiskamer nieuw leven in!

De Essex EUP-111 is er al vanaf € 5.985,00.

Op bestelling

Productinformatie

MerkEssex
ModelEUP-123 FL
UitvoeringNoten Gesatineerd
BouwjaarNieuw
Hoogte123 cm
Breedte151 cm
Diepte67 cm
Gewicht255 kg

Recommended Price: € 9.195,00
You save: € 1.380,00 (15.01 %)


Maene Ypma wit