Essex EUP-123 QT

YpmaprijsHuurprijs

€ 9.630,00

€ 178,33 p/m

Nieuw product

Akoestisch en digitaal in één! Vanaf nu kunt u rustig studeren en uitgebreid muziek maken zonder dat de buren 'meegenieten' en huisgenoten ongestoord een boek laten lezen of televisie kijken. U schakelt eenvoudigweg het silentsysteem op de piano in. De hamers worden dan opgevangen net voor ze de snaren raken; de bewegingen van de toetsen en de pedalen worden doorgegeven aan een digitale klankmodule, die alles wat u speelt via een hoofdtelefoon ten gehore brengt - en uw huisgenoten of buren horen niets.

Steinway & Sons heeft een prestigieuze reputatie en Steinways schitteren op de grote concertpodia, maar zij willen meer bereiken. Steinway vindt dat ieder gezin moet kunnen beschikken over een goede piano en heeft daarom Essex ontworpen. Kosten noch moeite zijn gespaard om deze piano’s en vleugels te ontwikkelen die de expertise van Steinway & Sons vertalen naar het beste instrument voor alledaags gebruik.

Alle Boston en Essex instrumenten maken op weg naar de dealers een belangrijke tussenstop in Hamburg, waar Steinway technici zorgen dat uitsluitend piano’s en vleugels in onberispelijke conditie hun weg naar de pianist vinden.

De Essex EUP-111 is er al vanaf € 5.985,00. Bekijk ook het middenmodel uit de Essex reeks, model EUP-116.

Productinformatie

MerkEssex
ModelEUP-123 QT
UitvoeringZwart Hoogglans
BouwjaarNieuw
Hoogte123 cm
Breedte151 cm
Diepte67 cm
Gewicht255 kg
Silent systeemQuietTime

Recommended Price: € 10.700,00
You save: € 1.070,00 (10.00 %)


Maene Ypma wit