Essex EUP-123 E

YpmaprijsHuurprijs

€ 7.650,00

€ 141,67 p/m

Nieuw product

Een piano moet degelijk van constructie zijn, aangenaam klinken en bovenal de pianist inspireren. Laat Steinway & Sons u helpen een piano te vinden die aan al deze wensen beantwoordt in een zeer betaalbare prijsklasse: de Essex.

Steinway & Sons heeft een prestigieuze reputatie en Steinways schitteren op de grote concertpodia, maar zij willen meer bereiken. Steinway vindt dat ieder gezin moet kunnen beschikken over een goede piano en heeft daarom de Essex serie ontworpen. Kosten noch moeite zijn gespaard om deze piano’s en vleugels te ontwikkelen die de expertise van Steinway & Sons vertalen naar het beste instrument voor alledaags gebruik.

Alle essentiële onderdelen – het volledig houten speelmechaniek, de tapse zangbodem van massief sparrenhout, de kammen, stemblok, snaren, etcetera, zijn speciaal door Steinway ontworpen voor optimale muzikale eigenschappen.

Alle Boston en Essex instrumenten maken op weg naar de dealers een belangrijke tussenstop in Hamburg, waar een team Steinway technici ervoor zorgt dat uitsluitend piano’s en vleugels in onberispelijke technische en uiterlijke conditie hun weg naar de pianist vinden.

De Essex EUP-111 is er al vanaf € 5.985,00. Bekijk ook het middenmodel uit de Essex reeks, model EUP-116.

Productinformatie

MerkEssex
ModelEUP-123 E
UitvoeringZwart Hoogglans
BouwjaarNieuw
Hoogte123 cm
Breedte151 cm
Diepte67 cm
Gewicht255 kg

Recommended Price: € 8.500,00
You save: € 850,00 (10.00 %)


Maene Ypma wit