Steinway & Sons V-125

Prijs op aanvraag
Topklasse

Nieuw product

Klankkwaliteit, aanslaggevoeligheid en betrouwbaarheid maken deze piano de ideale introductie in een leven met Steinway & Sons. De bouwwijze en het materiaalgebruik van deze instrumenten zijn gelijkwaardig aan die van de vleugels. Het gebruik van specifieke constructies uit de vleugelbouw zorgen ervoor dat de Steinway piano een goed alternatief is indien een vleugel teveel ruimte zou innemen. Zowel in klankkwaliteit als in speelaard overtreffen zij menig middenklasse vleugel.

Steinway & Sons is sinds 1853 de compromisloze standaard voor klank, speelaard, dynamiek en waardevastheid. Steinways zijn handgemaakt en de bouw van deze topkwaliteit instrumenten neemt een jaar in beslag. Het geperfectioneerde ontwerp, het nauwgezet vakmanschap en de superieure materialen geven Steinways een aanslaggevoeligheid en klankkwaliteit die na 160 jaar nog steeds door geen enkele andere piano of vleugel worden geëvenaard.

Alle Steinway & Sons instrumenten zijn op aanvraag verkrijgbaar in een van onze Crown Jewel fineerafwerkingen om aan de individuele wensen van onze klanten tegemoet te komen.

Productinformatie

MerkSteinway & Sons
ModelV-125
UitvoeringZwart Hoogglans
BouwjaarNieuw
Hoogte125 cm
Breedte152,5 cm
Diepte67,5 cm
Gewicht267 kg


Maene Ypma wit