Boston UP-132 E PE SE

Ypmaprijs

€ 17.841,00

Nieuw product

Al bij de eerste aanslag zult u vaststellen hoe direct het speelmechaniek van een Boston reageert. U ervaart een nieuwe dimensie in uw spel – een directe verbinding tussen uw vingers en de noten die in de lucht zweven.

Steinway & Sons heeft zijn patenten en expertise aangewend om Boston te creëren: een nieuwe standaard in de middenklasse die de topklasse benadert met een rijkere klankkleur en een groter dynamisch bereik dan andere instrumenten in zijn prijsklasse.

Deze Special Edition is uitgevoerd met speciale Steinway & Sons hamerkoppen, waardoor de muzikale mogelijkheden van dit model nog verder worden vergroot.

High-tech productietechnieken en traditioneel vakmanschap gaan hand in hand om instrumenten te bouwen die gevorderde pianisten een concertwaardige klank bieden en de minder gevorderde pianisten inspireren tot nieuwe prestaties.

Alle Boston instrumenten passeren op weg naar de dealers het Boston Distribution Centre in Hamburg, waar een team Steinway technici ervoor zorgt dat uitsluitend piano’s en vleugels in onberispelijke technische en uiterlijke conditie hun weg naar de pianist vinden.

De Boston UP-118 PE is er al vanaf € 12.290,00. Andere pianomodellen in de Boston serie zijn de UP-126 PE en de UP-132 PE.

Vanwege het 150-jarig jubileum van Ypma Piano's - Steinway Center Nederland nu 15% korting op alle nieuwe piano's en vleugels van Essex en Boston!

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Productinformatie

MerkBoston
ModelUP-132 E PE SE
UitvoeringZwart Hoogglans
BouwjaarNieuw
Hoogte132 cm
Breedte154 cm
Diepte67 cm
Gewicht302 kg

Recommended Price: € 20.990,00
You save: € 3.149,00 (15.00 %)


Maene Ypma wit