Yamaha P-515B

Ypmaprijs

€ 1.619,00

Nieuw product

Het hele jaar profiteert u wegens ons 150-jarig jubileum van een speciale aanbieding: bij iedere digitale piano krijgt u naast gratis levering en montage een gratis hoofdtelefoon!

Yamaha toont met de P-515 wederom aan dat de stagepiano’s volop in ontwikkeling zijn. Met het combineren van de twee concertvleugels, de Bösendorfer Imperial, de Yamaha CFX en de CFX Binaural sampling brengt de P-515 een natuurlijke pianosound voort. Ook het klavier is geïnspireerd op de akoestische vleugel. De stagepiano beschikt over een Natural Wood X (NWX) keyboard: de witte toetsen zijn van uitstekende houtkwaliteit en met een synthetische ivoren toplaag bedekt. De zwarte toetsen zijn van synthetisch ebbenhout vervaardigd. Bovendien is het zogenaamde escapement mechanism van de akoestische vleugel geïmplementeerd in de P-515. Kortom: de Yamaha P-515 brengt het authentieke vleugelgevoel heel dichtbij! Ook beschikt deze stagepiano van Yamaha over Bluetooth, hiermee kunt u muziek afspelen via het speakersysteem van de P-515.

Verbeterde Virtual Resonance Modeling (VRM)

Yamaha heeft de al bestaande Virtual Resonance Modeling (VRM) ook naar een professioneler niveau gebracht. De Enhanced VRM houdt niet alleen rekening met de snaarresonantie van de vleugel, maar heeft nu ook demperresonantie, aliquotresonantie en resonantie van het hele frame van de vleugel digitaal doorgerekend. Zodoende is de discant rijker van klank met meer boventonen en de bas nog ronder, voller en dieper van toon.

Piano Room functie

Zoals u van de Yamaha stagepiano’s gewend bent is het bedieningspaneel zeer gebruiksvriendelijk. In een handomdraai zijn de instellingen van instrument, ritme, toucher en klank naar uw wensen gewijzigd. Daarnaast beschikt de P-515 nu over een Piano Room-functie, zodat u zich met één druk op de knop achter een piano waant in een daarvoor akoestisch geschikte ruimte.

Het bijbehorende en speciaal ontwikkelde onderstel en pedaal kunt u boven de winkelwagenknop bijbestellen.

Recommended Price: € 1.799,00
You save: € 180,00 (10.01 %)


Maene Ypma wit