Yamaha CVP-701B

Ypmaprijs

€ 2.899,00

CVP-701B

Nieuw product

Het hele jaar profiteert u wegens ons 150-jarig jubileum van een speciale aanbieding: bij iedere digitale piano krijgt u naast gratis levering en montage een gratis pianobank en hoofdtelefoon!

Met de Yamaha CVP-701 haalt u echte klasse in huis. Deze clavinova serie behoort al jaren tot de absolute top van de digitale piano's/arranger keyboards en heeft ook dit keer weer een aantal grote veranderingen doorstaan.  Zo beschikt de CVP-701 over een duidelijk kleurenscherm en is er naast de Yamaha CFX vleugel klanken ook een Bösendorfer Imperial vleugel toegevoegd aan het klankenpallet. 

polyfonie en klanken
Deze piano heeft een verbeterde polyfonie gekregen van maar liefst 256 tonen. Zelfs bij het indrukwekkendste spel zal u nooit klanken te kort komen. Daarnaast kent de CVP-701 maar liefst 1286 klanken en 310 begeleidingsstijlen.

Heeft u al gehoord van de Yamaha Piano Room? In deze virtuele ruimte op uw CVP piano staan alle vleugels en elektrische piano's voor u klaar. Ook staat er een Session Mode paraat. Deze tool geeft u drie virtuele muzikanten die live met u mee spelen in een van de vele stijlen. Ze volgen niet alleen uw spel maar ook uw speelvolume.

Recommended Price: € 3.243,00
You save: € 344,00 (10.61 %)


Maene Ypma wit