Yamaha YDP-S52B

Ypmaprijs

€ 1.019,00

YDP-S52B

Nieuw product

Het hele jaar profiteert u wegens ons 150-jarig jubileum van een speciale aanbieding: bij iedere digitale piano krijgt u naast gratis levering en montage een gratis hoofdtelefoon!

De YDP-S52 is uitgerust met een Pure CF klankbron. Dat wil zeggen dat de pianoklanken zijn opgenomen van Yamaha's bekende CFIIIS Concert Vleugel die overal ter wereld te horen is. Met een polyfonie van maar liefst 192 noten kan deze digitale piano een rijke natuurlijke pianoklank opwekken. Met de YDP-S52 kunt u heerlijk oefenen en spelen zonder enige vorm van stress. 

Klavier
Voor een authentiek pianogevoel is de YDP-S52 uitgerust met een synthetisch ivoren Graded Hammer klavier dat zijn prettige touch blijft houden zelfs na langdurig spelen.

Hoofdtelefoon
Speelt u regelmatig met een hoofdtelefoon? Speciaal voor u heeft Yamaha een Stereophonic Optimizer ingebouwd. Hierdoor komt de ruimtelijkheid van een piano beter tot zijn recht door een hoofdtelefoon waardoor u ook dan het gevoel krijgt dat het geluid beter in de ruimte past.

App
Ook voor de Yamaha YDP-S52 is de app "Digital Piano Controller" beschikbaar. Hiermee kan u eenvoudig de functies en klanken van uw piano aanpassen via uw tablet of smartphone.


Recommended Price: € 1.200,00
You save: € 181,00 (15.08 %)


Maene Ypma wit