Yamaha YDP-S34WH

Ypmaprijs

€ 849,00

YDP-S34WH

Nieuw product

Het hele jaar profiteert u wegens ons 150-jarig jubileum van een speciale aanbieding: bij iedere digitale piano krijgt u naast gratis levering en montage een gratis hoofdtelefoon!

Een mooie toevoeging aan de bekende Arius serie van Yamaha is de YDP-S34 digitale piano. De YDPS34 heeft een slank en compact design en is perfect voor de startende pianist of wanneer u niet zoveel ruimte heeft voor uw piano. Yamaha heeft al zijn expertise op gebied van akoestische piano’s in deze digitale piano gestopt voor een zo authentiek mogelijke akoestische ervaring met het GHS klavier, prachtige concertvleugel samples en een polyfonie van 192 tonen.

Krachtige geluiden
De YDP-S34 bevat samples van een van de beste concertvleugels van deze tijd: Yamaha’s vlaggenschip, de CFX Concert Grand Piano. Deze vleugel heeft de samples geleverd voor de YDP-S34 zodat u uw woonkamer kunt omtoveren in een concertzaal. En het geluid klinkt nog mooier dankzij Key-Off samples en String Resonance. Key-Off samples reproduceren waarheidsgetrouw de verandering in het geluid die een akoestische piano maakt wanneer u uw vinders van de toetsen haalt. Speelt u dus staccato of legato, dan zit er een subtiel verschil in de klank. String Resonance verbetert de ervaring nog meer door het resoneren (meetrillen) van de niet-aangeslagen snaren na te bootsen net als bij een echte akoestische piano.

Authentieke akoestisch gevoel
Het Graded Hammer Standard (GHS) klavier van de Yamaha YDP-S34 geeft een zwaardere aanslag in de bastonen en een lichtere aanslag in de hoge tonen, gelijk aan een akoestische piano. Het vernieuwde design van de speakers zorgt er ook nog eens voor dat het geluid van lage tot hoge tonen altijd zeer krachtig is voor een betere ervaring van het geluid.

Recommended Price: € 998,00
You save: € 149,00 (14.93 %)


Maene Ypma wit