Yamaha CSP-170B

Ypmaprijs

€ 3.099,00

Nieuw product

Het hele jaar profiteert u wegens ons 150-jarig jubileum van een speciale aanbieding: bij iedere digitale piano krijgt u naast gratis levering en montage een gratis pianobank en hoofdtelefoon!

Een superieure pianoklank gecombineerd met een voortreffelijke aanslag en ongekende digitale mogelijkheden: dat is de Yamaha CSP170 digitale piano. Deze fantastische digitale piano bevat het topklavier Natural Wood X, dat beschikt over houten toetsen met een synthetisch ivoren toplaag. De Yamaha Clavinova CSP piano is de eerste digitale piano die volledig via een tablet wordt aangestuurd. Dit instrument is hierdoor super makkelijk te bedienen en kent oneindig veel mogelijkheden in combinatie met de Smart Pianist App. Hierdoor gaat er een wereld open aan klanken, styles en effecten!

De Clavinova CSP-serie biedt u als pianist een ongelofelijk scala aan functies. De speciale CSP app analyseert de muziek die u wilt afspelen en creëert de bladmuziek voor u. Heeft u altijd al mee willen spelen met uw favoriete muziek? De Clavinova CSP piano gaat u hierbij helpen! De Smart Pianist App scant uw muziekbibliotheek en zet deze om naar akkoordenschema’s en laat via de ‘Stream light’ functie de toetsen oplichten die gespeeld moeten worden. Piano spelen was nog nooit zo eenvoudig! Daarom kiest u een Yamaha CSP-170:

  • Ongekende mogelijkheden in combinatie met Smart Pianist App
  • Samples van de Yamaha CFX & Bösendorfer Imperial concertvleugels
  • Binaural sampling voor ultieme speelbeleving met hoofdtelefoon
  • 2 x 45W versterking
  • Door experts geprezen klavier Natural Wood X (NWX)

De CSP serie bestaat uit 2 modellen. De Yamaha CSP-150 en de CSP-170 en zijn beide leverbaar in de kleuren zwart mat, zwart hoogglans en wit.


Recommended Price: € 3.464,00
You save: € 365,00 (10.54 %)


Maene Ypma wit