Yamaha P-125WH

Ypmaprijs

€ 679,00

Nieuw product

Het hele jaar profiteert u wegens ons 150-jarig jubileum van een speciale aanbieding: bij iedere digitale piano krijgt u naast gratis levering en montage een gratis hoofdtelefoon!

De Yamaha P-125 is een compacte digitale piano die ongelofelijke pianoprestaties combineert met een gebruiksvriendelijk minimalistisch ontwerp. Dit instrument is gemakkelijk draagbaar en uiterst toegankelijk en u kunt hiermee het plezier van op uw eigen manier pianospelen beleven. Voortbouwend op het grote succes van zijn voorganger, wordt de P-125 geleverd met nog meer functies om u te helpen met uw muziek mee te groeien. Hij produceert het dynamische, hoogwaardige geluid en de natuurlijke pianoaanspreekbaarheid die u mag verwachten van Yamaha-piano's met behoud van een strakke en slanke basis.

Huiskamerpiano
Yamaha heeft met de P-125 weer een bijzonder goed instapmodel stagepiano. Het 88-toetsen-tellende instrument heeft een gewogen klavier en voelt daarmee bijna als een akoestische piano. Dit gevoel wordt versterkt door de twee 7 Watt speakers, waardoor u een ruimtevullend geluid krijgt. Wilt u dit juist niet? Dan kunt u tot wel twee hoofdtelefoons, zoals bijvoorbeeld onze Amadeus HPN-20, aansluiten.

Makkelijk onderweg
Ook buiten de huiskamer is de P-125 een fijn instrument. Dankzij het lichte, compacte behuizing is deze erg makkelijk mee te nemen. Ook heeft het instrument een stereo line output, waardoor deze goed is aan te sluiten op elke geluidsinstallatie. Mede dankzij de effecten Damper Resonance, Reverb, Sound Boost en de Table EQ is het geluid precies naar uw wens aan te passen, waardoor deze live perfect uitkomt.

Het bijbehorende en speciaal ontwikkelde onderstel en pedaal kunt u boven de winkelwagenknop bijbestellen.


Recommended Price: € 754,00
You save: € 75,00 (9.95 %)


Maene Ypma wit