Yamaha P-45B

Ypmaprijs

€ 479,00

Nieuw product

Het hele jaar profiteert u wegens ons 150-jarig jubileum van een speciale aanbieding: bij iedere digitale piano krijgt u naast gratis levering en montage een gratis hoofdtelefoon!

De P-45 beschikt over een GHS-klavier (Graded Hammer Standard). De aanslag van het toetsenbord verandert geleidelijk, afhankelijk van toetsgebied, zodat het zwaarder speelt bij het spelen van baspartijen en lichter bij spelen in het hoog. De piano beschikt over een klavier dat natuurlijk aanvoelt, met zwarte toetsen die over een matte afwerking beschikken, voor authentiek pianospelen dat het bespelen van een akoestische piano dicht benadert.

Yamaha P45: functies
Er zijn op deze piano meerdere sounds aanwezig. Hij is voorzien van tien verschillende klanken zoals een elektrische piano, een harpischord en een clavinet. Deze geluiden kunnen voorzien worden van een reverb. U heeft de keuze uit vier verschillende soorten die u aan kunt passen op uw speelstijl. Ook is er een chorus beschikbaar waarmee het geluid een vollere klank krijg. Daarnaast zijn er 10 demo's voor de verschillende klanken én 10 demo-songs aanwezig. Met de superieure klanken van AWM Stereo Sampling sound engine klinkt deze piano geweldig!

Yamaha P45: Ingebouwde luidsprekers
Voor de weergave van het geluid kunt u bij de Yamaha P-45 beschikken over een hoofdtelefoonuitgang of het ingebouwde luidsprekersysteem. Dit systeem is speciaal ontworpen om de klank van de gesamplede piano's zo goed mogelijk weer te geven. Het stereo luidsprekersysteem heeft een vermogen van twee keer 6 Watt. Hiermee wordt het volledige spectrum perfect weergegeven. Bovendien kan het Intelligent Acoustic Control-systeem de klank van deze P-45 optimaliseren aan de ruimte waarin hij staat.Recommended Price: € 526,00
You save: € 47,00 (8.94 %)


Maene Ypma wit