Promotie

SEPTEMBERACTIES

Met de start van het nieuwe schooljaar op zoek naar een piano?
Ontdek hier onze SEPTEMBERACTIES!

Scherpe prijzen op geselecteerde instrumenten
We selecteerden enkele topinstrumenten uit ons volledige merkenaanbod en bieden deze aan tegen uitzonderlijke condities. Ontdek ons volledige aanbod en de acties via deze link.

Digitale piano’s met gratis promo-pack
Gratis pianobank en hoofdtelefoon t.w.v. € 153,- bij een selectie van digitale instrumenten van Roland, Yamaha en Kawai. Ons aanbod digitale piano's en de acties zijn terug te vinden via deze link

Ruime voorraad huurpiano's
Start je met piano spelen en wil je nu nog niet investeren in een instrument? Huur een instrument en verreken later je huurgeld met behoud van aankoopkorting. Huren kan al vanaf € 35,- per maand. Moet het snel gaan? Een overeenkomst kun je volledig online afsluiten. Klik hier voor meer info.

Gratis iPad bij aankoop van een Yamaha U1 Silent
Er zijn meerdere akoestische piano's die dezelfde mogelijkheden bieden als digitale piano's (bv. gebruik van een hoofdtelefoon). Maar ook de verbinding met een iPad is mogelijk! Hierdoor kun je apps om piano te leren spelen - zoals Flowkey - rechtstreeks koppelen aan je akoestische piano. Bij aankoop van een Yamaha U1-SH2 silent-piano of hoger model met digitale mogelijkheden (Silent, Transacoustic of Enspire), krijg je er gratis een iPad bij! 

Win een city-trip naar Brugge (BE)
Koop of huur je in september 2019 een piano bij MAENE-YPMA, dan maak je kans op een leuk weekend naar Brugge. Brugge is niet alleen dé toeristische pittoreske stad, maar ook vlak bij Ruiselede, de plaats waar de hoofdvestiging van Piano’s Maene zich bevindt! We trekken de winnaar op 1 oktober 2019! Inbegrepen: overnachting met ontbijt voor 2 personen, reiskostenvergoeding en een bezoek aan Piano's Maene en de Chris Maene Factory! 

Gratis leerboek Jef Neve “Start to Play”
Bij aankoop van een nieuwe of tweedehands (akoestische) piano of vleugel, ontvang je gratis het leerboek “Start to Play” van Jef Neve. Een leuke toevoeging aan je pianostudie!