Winkelwagen

Clavinova CVP701 PE

Clavinova CVP701 PE

Kopen Huurkopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 3.029
Catalogusprijs € 3.564
Levertermijn:

Huurkopen:
€ 71,27 per maand
Meer informatie over onze huurkoopformule

Ons advies

Deze CVP701 is het instapmodel van de CVP-reeks. Het is uitgerust met maar liefst 1.335 verschillende klanken, 310 stijlbegeleidingen, krachtige 2 x 25 Watt versterkers en 2 x 16 Watt speakers! Dankzij de Piano Room functie kan je de klank van de legendarische Yamaha concertvleugel bewerken naar je eigen voorkeur. Met de USB to Device functie heb je de mogelijkheid om je zelfgemaakte composities gemakkelijk via computer verder af te af te werken. Wie daar bovenop graag houten toetsen heeft, kijkt best ook eens naar de CVP705 of CVP709. Het absolute must have instrument voor de componisten en singer-songwriters onder ons!

Gratis levering5 jaar garantieMaene Digital AcademyMaene Acoustic Bonus

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Digitale piano
Hoogte:91,8 cm
Breedte:135,2 cm
Diepte:59,5 cm
Gewicht:59 kg
Afwerking:Zwart Hoogglans

Ervaar een pure digitale piano met het hart van een echte vleugel. Je voelt het verschil vanaf de allereerste noten die je speelt. De Clavinova, met een realistische aanslag en response, gekoppeld aan de onmiskenbare klank van de beste concertvleugels die ooit zijn gemaakt, levert expressieve mogelijkheden en een dynamisch bereik dat de nieuwe norm stelt voor digitale piano's van nu.

De verbeterde Piano Room bevat nu de vleugels van wereldklasse, de Yamaha CFX en Bösendorfer Imperial, plus legendarische elektrische piano's. In de Session-modus, kun je zelfs drie virtuele muzikanten in de kamer uitnodigen om mee te 'jammen' terwijl je oefent en speelt met een van de 40 verschillende muziekstijlen. Deze sessiemuzikanten volgen automatisch je harmonieën en volume-expressie door gebruik te maken van de nieuwe Dynamics Control-functie. Je kunt selectief elk ervan afzonderlijk activeren en deactiveren afhankelijk van je muzikale behoeften op het moment. Binnen deze speciale kamer, kun je zelfs je sessies opnemen met het aanraken van één enkele knop.

De CVP-701 beschikt over honderden kwalitatief hoogwaardige instrumentvoices waaronder 'Natural!'-, 'Sweet!' en 'Cool!'-voices die speciaal zijn gesampled om de instrumenttypen te completeren. Yamaha's Super Articulation Voices (SA) voegen oorspronkelijke speelattributen toe van de echte muziekinstrumenten alsof ze op een natuurlijke wijze werden bespeeld door een virtuoos op dat instrument in plaats van op de toetsen van een pianoklavier.

Een van de bepalende kenmerken van een CVP Clavinova is de veelheid van verschillende stijlen die in realtime kunnen worden bestuurd door het spelen van akkoorden op het klavier. Begeleidingsstijlen introduceren ensembles van virtuele muzikanten aan je spel in een groot aantal verschillende muziekgenres. Van kleine jazzensembles tot volledige orkesten, je bepaalt zelf welke akkoorden of harmonieën ze spelen door wat je speelt, en je bestuurt zelf de dynamiek van het ensemble. De stijlen, ontwikkeld door professionele sessiemuzikanten van over de hele wereld, voegen authentieke begeleiding van studiokwaliteit toe aan je spel, zelfs wanneer jealleen speelt. Je kunt stijlen toevoegen om je intro's endings en fill-ins te verfraaien en zelfs songs in realtime te arrangeren.

CVP Clavinova's zijn zeer geduldig: als je niet de juiste noten speelt, wachten ze tot je dat wel doet! Dit is mogelijk dankzij de unieke Guide-functie van de CVP. Het is de makkelijkste manier om een song te leren: de Follow Lights-bibliotheek leert je om populaire melodieën te spelen op een manier die alleen mogelijk is op een CVP Clavinova. Volg gewoon de lichtjes noot voor noot, en volledige gearrangeerde orkestraties en arpeggio's verfraaien je spel. Hier speel je niet mee met een opname, de opname speelt letterlijk met jou mee.

Je kunt een microfoon aansluiten van zingen te genieten bij je toetsenspel. Alle ingangsaansluitingen zijn handig geplaatst aan de voorkant van het instrument, onder het klavier, zodat je er snel en makkelijk bij kunt. Je kunt ook een draagbare muziekspeler, zoals een mp3-speler of smartphone aansluiten om van muziek te genieten via het high-definition luidsprekersysteem van de Clavinova.