Winkelwagen

Clavinova CLP695GP PE

Clavinova CLP695GP PE

Kopen Huurkopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 7.249
Catalogusprijs € 8.528
Levertermijn:

Huurkopen:
€ 170,56 per maand
Meer informatie over onze huurkoopformule

Ons advies

Dit is het vlaggeschip uit de CLP-reeks van Yamaha. De CLP695GP werd geïnspireerd op de CLP685, maar verder uitgewerkt als digitale vleugelpiano. Dankzij zijn vleugelkast, kunnen de speakers in het instrument anders geplaatst worden. Hierdoor krijg je een erg realistische klankweergave en prachtige balans tussen touché en klank. Combineer dit alles met VRM (Virtual Resonance Modeling), een GrandTouch klavier en een elegant design en je krijgt een schitterende digitale vleugelpiano. Kom dit instrument zeker testen in één van onze showrooms en ervaar zelf de kracht van dit instrument.

Gratis levering5 jaar garantieMaene Digital AcademyMaene Acoustic Bonus

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Digitale vleugel
Hoogte:93,2 cm
Breedte:143 cm
Lengte:123,7 cm
Gewicht:127 kg
Afwerking:Zwart Hoogglans

Het juiste evenwicht vinden

Pianisten geven niet alleen de voorkeur aan vleugels vanwege hun geluid, maar ook vanwege de manier waarop de toetsen op hun aanslag reageren. Als de toetsen van vleugels worden aangeslagen, is er een bepaald gewicht nodig of is er een bepaalde weerstand bij de aanslag. Net zo geldt dat als toetsen worden losgelaten, ze terugkeren naar de ruststand op basis van het evenwicht tussen de toets en het interne mechaniek van het toetsenbord. Het is moeilijk het natuurlijke terugkomen van de toetsen van een vleugel te reproduceren bij een digitale piano, vanwege de verschillen in de mechanieken. Yamaha heeft deze kenmerken zorgvuldig bestudeerd bij het ontwikkelen van het GrandTouch-toetsenbord en heeft nu dit verfijnde evenwicht weten te reproduceren bij de Clavinova digitale piano. Het resultaat is GrandTouch - de gedetailleerde aanspreekbaarheid van een vleugel waarmee uniform klankbeheersing, exacte ritmiek en vloeiende melodische expressie mogelijk is - fundamenteel voor een uitzonderlijke muzikale prestatie.

Het geluid van enkele van de beste concertvleugels in de wereld

Met twee wereldberoemde concertvleugels beschikbaar met een druk op de knop, laat de CLP-serie u de perfecte pianoklank kiezen voor de muziek die u wilt spelen. De CLP-600-serie biedt veel meer dan alleen gesamplede geluiden, het reproduceert nauwgezet tot in detail de Yamaha CFX-concertvleugel en de legendarische BÓ§sendorfer Imperial.

 

Hefboomeffect voor uw optimale artistieke expressie

Bij het bespelen van een digitale piano, kunnen de achterste gedeelten van de toetsen een uitdaging vormen bij volledige muzikale expressie. Dit komt doordat de achterkant van de toets zich het dichtst bij het draaipunt van het mechaniek bevindt. Hoe dichter bij dit draaipunt u de toets aanslaat, hoe minder hefboomeffect u heeft en hoe meer kracht u moet toepassen. De grotere lengte van GrandTouch-toetsen geven de pianist meer hefboomeffect, voor een betere expressieve beheersing, zelfs achter aan de toetsen. Dit is dezelfde ondersteunende lengte als bij de Yamaha S3X Premium-vleugel (per april 2017) en is de langste ondersteunende lengte die bij een digitale piano wordt gebruikt.