Maene Atelier

Ons atelier "Chris Maene" is wereldvermaard om zijn replica's van historische instrumenten maar staat ook in voor de restauratie van uw waardevolle antieke of hedendaagse piano. We restaureren de instrumenten met behoud van hun authenticiteit in ons eigen atelier en met originele onderdelen.

  • Meer info over ons restauratie-atelier vindt u hier.

Pianoforte

Ons atelier "Chris Maene" is wereldvermaard om zijn replica's van historische instrumenten en de restauratie van historische instrumenten. Het atelier Chris Maene bouwt jaarlijks verschillende historisch correcte replica's van pianofortes naar Graf en Anton Walter.

Meer info over onze "Chris Maene" pianofortes vindt u hier.

Klavecimbel

Ons atelier "Chris Maene" is wereldvermaard om zijn replica's van historische instrumenten en de restauratie van historische instrumenten. Het atelier Chris Maene bouwt jaarlijks verschillende historisch correcte replica's van Vlaamse klavecimbels (o.a. Ruckers), Franse klavecimbels (o.a. Collesse), Duitse klavecimbels (o.a. Mayer) en Portugese klavecimbels. Bovendien bouwen we ook een reeks prijsgunstige studieklavecimbels onder de naam "Doutreligne".

Meer info over onze "Chris Maene" klavecimbels vindt u hier.

Meer info over onze studieklavecimbels "Doutreligne" vindt u hier.

Restauratie atelier

Ons atelier "Chris Maene" is wereldvermaard om zijn replica's van historische instrumenten maar staat ook in voor de restauratie van uw waardevolle antieke of hedendaagse piano. We restaureren de instrumenten met behoud van hun authenticiteit in ons eigen atelier en met originele onderdelen.

Meer info over ons restauratie-atelier vindt u hier.