Maene Ypma horizontaal website Menu

Gebruikte piano

Een gebruikte piano kan voordelen hebben ten opzichte van een nieuwe piano. Zo ligt de aanschafprijs lager en daarmee wordt de investering kleiner. Ypma Piano's biedt u naast nieuwe piano's ook een collectie van goede gebruikte piano's aan.

Kopen met gevoel én verstand

De aanschaf van een gebruikte piano kent een groter risico dan een nieuwe. Hoe weet u of het instrument wel in goede conditie verkeert en of de prijs/kwaliteitsverhouding klopt? Ypma Piano's is al meer dan 145 jaar de specialist op gebied van nieuwe en gebruikte piano's. Alle gebruikte piano's zijn door vakmensen gecontroleerd op meer dan 50 punten. Zo koopt u uw gebruikte piano met gevoel én verstand.

Easy4Rent - huur met recht van koop

Het unieke huursysteem Easy4Rent biedt u de mogelijkheid om uw favoriete instrument zorgeloos uit te proberen. De huurprijs bedraagt 1/60 deel van de adviesprijs per maand en de huurovereenkomst geldt voor minimaal 12 en maximaal 60 maanden. Deze huurovereenkomst is per maand opzegbaar of om te zetten in een koopcontract. Bij aankoop wordt de volledige betaalde huur in mindering op de koopsom gebracht. Daarna bent u eigenaar van uw piano of vleugel. Bij eerdere aanschaf extra aankoopvoordeel! Vraag naar de voorwaarden.

Meer over piano huren

Standaard service

Ook onze gebruikte piano's worden standaard geleverd met schriftelijke garantie. Bovendien krijgt u 5 jaar inruilwaardegarantie. Koopt u binnen 5 jaar een ander instrument dan wordt de volledige aanschafwaarde van het in te ruilen instrument verrekend met de aankoopprijs van het nieuwe instrument! Informeer naar de voorwaarden.

Kom langs!

Wij nodigen u graag uit vrijblijvend langs te komen en u voor te lichten over de aanschaf van een goede gebruikte piano.

Bekijk collectie nieuwe piano's

Bekijk collectie 2dehands piano's

Zoekt u een bepaald model?

Ypma Service Pakket

Iedere nieuwe of gebruikte piano of vleugel wordt geleverd met het gratis Ypma Service Pakket t.w.v. € 525,00 (piano) en € 680,00 (vleugel). Dit pakket garandeert een optimale conditie en perfecte aflevering van uw instrument.

Service valt te toetsen Ypma Servicepakket-01

Het Ypma Service Pakket bestaat uit:

  • GRATIS afleveringsklaar maken (stemmen en afregelen)
  • GRATIS aflevering door heel Nederland*
  • GRATIS stemming en controle na 8 weken
  • GRATIS onderhoudspakket (polish, hygrometer, soccles)
  •  3 - 5 jaar schriftelijke garantie*
  • Inruilwaardegarantie*

* Informeer naar de voorwaarden.

 

 


Maene Ypma wit